Adresse
2402 DL Alphen aan den Rijn
0172748104
Op elke bezorgbestelling via onze website en app krijgt u 5% korting v.a. € 25,00!
Op elke afhaalbestelling via onze website en app krijgt u 10% korting v.a. € 10,00!
Download onze app voor Android en bestel sneller en eenvoudiger!
Bekijk hieronder welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 75 beoordelingen geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
Gegrilde gemarineerde kipstukjes (murg tikka) gestoofd in gekruide romige kerriesaus
Een driehoekige gefrituurde vegetarische gebakje gevuld met aardappelen. Geserveerd met tamarinde en munt chutneys.
Kipblokjes gemarineerd met cashewnoten, amandelpasta, yoghurt, warme en verse kruiden gebakken tot kebab in een traditionele Indiase houtskool oven
Geserveerd met munt chutney, yoghurt chutney en salade
Een driehoekige gefrituurde vegetarische gebakje gevuld met aardappelen. Geserveerd met tamarinde en munt chutneys.
Superkrokante mix-groente fritters geserveerd met verse munt en yoghurt chutney
Paneer blokjes (Indiase kaasblokjes) getrokken in room, cashewnoten en kaas met kleurrijke paprika's gegrild in de klei-oven
Tandoor-gegrilde paneer (Indiase kaasblokjes) gemarineerd met yoghurt en traditionele kruiden met een rokerige smaak
Driehoekige gefrituurde gebakje gevuld met malse kipgehakt. smaak van uien en lichte Indiase kruiden. Geserveerd met tamarinde en munt chutney.
Indicious speciale gegrilde hot chicken wings geserveerd met knapperige groene groenten
Superkrokante en lekkere mix-groente fritters geserveerd met verse munt en yoghurtchutney
Gemarineerde kipblokjes gebakken met uien en paprika's, omhuld met een glazige saus
Zachte visfilets zonder been gebarbecued in tandoor geserveerd met een scheutje citroen en met verse groene chutney
Geserveerd met munt en yoghurt chutney
Een één hap snack bestaande uit een licht gekruide krokante gebakken king prawns
Superkrokante mix-groente fritters geserveerd met verse munt en yoghurt chutney
Geserveerd met gestoomde basmati rijst, munt en yoghurt chutneys en salade
Kipblokjes gemarineerd met cashewnoten, amandelpasta, yoghurt, warme en verse kruiden gebakken tot kebab in een traditionele Indiase houtskool oven
Tikka is een klassiek Indiaas tandoori-recept uit de punjabi keuken dat bestaat uit blokjes vlees zonder been gemarineerd in Indiase kruiden en yoghurt
Grote garnalen badend in aromatische kruiden die uit de klei oven komen
Kruidige lamskoteletten met korst, deze zijn typische karbonades uit de schouder of ribbetjes boordevol rijke Indiase smaken
Tikka is een klassiek Indiaas tandoori recept uit de punjabi keuken dat bestaat uit blokjes vlees zonder been gemarineerd in Indiase kruiden en yoghurt
Malse stukjes kip worden gemarineerd in yoghurt met een royale hoeveelheid kruiden om de kip een kenmerkende rode kleur te geven
Geserveerd met gestoomde basmati rijst en salade
Specialiteit van de chef. Murg kashmiri is een mild gekruide, zoete, romige, rijke kip kerrie met authentieke kashmiri smaak. Gekookt met lychees en mango
Malse stukjes kipfilet in een romige saus op basis van cashewnoten en tomaten
Gegrilde gemarineerde kipstukjes (murg tikka) gestoofd in gekruide romige kerriesaus
Smaakvolle curry met malse stukjes kip gedompeld in jus op basis van knoflook
Lekkere, sappige stukjes kip met knapperige stukjes ui gestoofd in dikke uienpasta samen met tomaten en geserveerd met verse koriander erop
Een klassiek warm en pittig Zuid-Indiaas gerecht met een geroosterde mix van Zuid-Indiase kruiden en gemarineerde stukjes kip, perfect gebakken in een currysaus
Vurige rode super hete chicken curry is beïnvloed door de goan-keuken. De jus wordt bereid door toevoeging van aloo (aardappel) en hele kruiden met paprikapoeder
Geserveerd met gestoomde basmati rijst en salade
Specialiteit van de chef. Een witte, sappige lamscurry die gemaakt is in een pasta van yoghurt, cashew en maanzaad met een subtiele smaak van kardemom en nootmuskaat
Specialiteit van de chef. Geroosterd lams gekookt met ananas, kastanjes, rozijnen, amandelen en speciale kruiden met melkroom
Koninklijk mughlai recept met lamblokjes gekookt met tomaten, uien, paprika's en geserveerd als een gerecht genaamd kadhai
Klassiek warm en pittig Zuid-Indiaas gerecht van gemarineerde stukjes lam met geroosterde kruiden, perfect gebakken in een currysaus
Kosha mangsho (lamsvlees) is een beroemde bengaalse mutton curry waar het gemarineerde schapenvlees urenlang langzaam wordt gekookt met kruiden
Deze traditionele vleesdelicatesse uit de keuken van mughal is een groene saus lamscurry gemaakt met een perfecte mix van korianderblaadjes, muntblaadjes, groene pepers en specerijen
Malse lamsstukjes gestoofd met veel knoflook
Aromatisch gekruid vleesgerecht uit kasjmir. Wordt gemaakt met rood vlees en voornamelijk gekleurd en op smaak gebracht door alkanet bloem of wortel en kashmiri pepers
Geserveerd met gestoomde basmati rijst en salade
Specialiteit van de chef. Licht zoete punjabi curry met paneer (Indiase kaasblokjes) gestoofd in rijke romige tomatensaus en cashew saus
Licht zoete punjabi curry met paneer (Indiase kaasblokjes) gestoofd in rijke romige tomatensaus en cashew saus
Noord-Indiaas gerecht van gegrilde paneer, geserveerd in een mild gekruide curry met Indiase speciale kruiden die de paneer aanvullen
Zachte paneerblokjes met perfect gebakken paprika en een smaakvolle pittige jus op basis van tomaten
Zachte paneerblokjes die worden gestoofd in een subtiel gekruide spinazie (palak) jus
Veelzijdig gerecht van champignons, zure tomaten en aromatische kruiden
Indiaas gerecht met zachte okra peulen (bhindi), uien, tomaten met specerijen en kruiden die in een koekenpan worden gegooid
Langzaam gegaarde hele zwarte linzen, urenlang gestoofd in een saus op basis van tomaten
Linzenstoofpot gemaakt van toor dal (gele linzen) en krijgt zijn uitgesproken smaak door een smaakvolle en aromatische tempering van ghee, komijn, knoflook en rode pepers
Een delicatesse gemaakt van kikkererwten en een mix van versgemalen kruiden en gember
Geserveerd met gestoomde basmati rijst en salade
Bekend Bengaals gerecht bereid met garnalen en rijke kokosmelk
Gepocheerde garnaal in pittige tomatencurry met een aroma
Malse visfilets omhuld met gekruide smaken en romige kokossaus met een licht vleugje van de tamarinde. De Goan-curry heeft Portugese invloeden
Bereid in de klei oven
Indiaas brood met mals gekookt kebabachtig gehakt en een pittig en aromatisch kruidenmengsel
Indiaas plat brood rijkelijk gevuld met geraspte kokos, rozijnen en noten
Zachtgezuurde brood dat knapperig van buiten is en zacht van binnen, gegarneerd met een homemix van Indiase kruiden
Mooie bessenkleurige warme zoete zachte melkballetjes, geserveerd met koude, gezoete kardemomsmaak verdikte romige melk gegarneerd met noten
Mishti doi is gefermenteerde zoete dahi met gekarameliseerde suiker
A chilled dessert made from slow-cooked rice, milk, and sugar, much like a rice pudding with indian twist
Een driehoekige gefrituurd gebakje gevuld met pittige kikkererwten
Krokante meelcrackers bedekt met kikkererwten en ui met gekoelde verse yoghurt. Knapperig, pittig en zoet tegelijk
Raita is een bijgerecht in de Indiase keuken gemaakt van dahi samen met rauwe of gekookte groenten
For limited time only 23, 24, 25 February And 1, 2, 3 March. For more details please visit indicious.nl
10 different assortment including drink, starters, Main course and desert
10 different assortments including drink, starter, main course and desert
Wir verwenden Cookies, um sicherzustellen, dass Sie die beste Erfahrung auf unserer Website machen. Darüber hinaus verwenden wir Cookies von Drittanbietern für Analysen, Marketing, personalisierte Werbung und zur Verbesserung unserer Dienstleistungen. Sie können die Verwendung von Cookies von Drittanbietern für Analysen, Marketing und personalisierte Werbung ablehnen oder akzeptieren. Weitere Informationen zur Verwendung von Cookies finden Sie in unserem Datenschutzerklärung.